Thursday, 29 May 2014

Harloooooooo



Haaa, Assalamualaikum :)
Lamaaaaaaanyaaaaaa Ya Rabbi tak update blog bucuk2 nih en en ? 
Haha, kesian kan kan ?
Btw, Alhamdulillah, done makeup blog tadiii :)))
Rasa macammm blog baru pulak acewah hehe 
Maklumlah dah form three ni nak enjoy sangat pun takleh dah, puhh aku enjoy jugak pa :P
PT3 is chasing me yaw , hatudia !
Taktau menda pa tuh kan ? Kalau dulu PiEmMar, la ni PeeTeeThreee fuhyoo :O
Hopefully, kami nih bukan tester sebarang tester ja tapi kejayaan tu bukan benda main2 
Sekarang ni nak cari duit, kena kerja dulu *atudia*
Nevermind, always pray for me yeah ? Amin :))
Mohon maaf banyak-banyak and thanks for those supports !
 Nanti kalau rajin, aku post lagi naaa ? Hikhik xD
Bye dear readers *krikkrik*
Love you all xx
Uhibukki Fillah <3 





















Friday, 7 December 2012

Happy Birthday Kawan :)

Assalamualaikum semua ;) Have a nice day . Actually , boringg :/ Sokayy , terfikir pulak 6 Januari ni ada birthday someone :D Someone ? Haa,siapa ? Okayokay , someone itu adalah Nur Iffah Binti Mohd Saruji Afandi ;) Dia kawan baik aku . And , birthday dia sambut kat maktab dehh so takda can la nak update hari tuh so di kesempatan ini , saya selaku sahabat beliau mengupdate pada awal supaya saya dapat jadi orang pertama yang wish ! cewahh !
Actually , hang memang terbaik <3 hang ada ciri2 berikut :-

  • Baik
  • Penyayang
  • Comel(-,-)
  • Memahami (penting tuh!)
  • Beriman --'
  • Pendiam :0
Alahaii , nak teqiak nihh :') Tak sangka gila , tak setahun lagi berkawan , dah macam kenal 10 tahun dah . Memang hang cepat masuk ngan aku,aku pun jenis cakap banyak -,- Then,nak ucap berjuta terima kasih kat hang sebab sanggup terima aku as sahabat , (lap ayaq mata jap --') . Concludenya , aku harap kita kawan dan terus berkawan sampailah bila2 pun :')

Nahh , pegang belonnnn banyak2 !


Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday to Iffah ;)
Happy Birthday To You <3
Sayangggg hang sangat2 ;')