Friday, 7 December 2012

Happy Birthday Kawan :)

Assalamualaikum semua ;) Have a nice day . Actually , boringg :/ Sokayy , terfikir pulak 6 Januari ni ada birthday someone :D Someone ? Haa,siapa ? Okayokay , someone itu adalah Nur Iffah Binti Mohd Saruji Afandi ;) Dia kawan baik aku . And , birthday dia sambut kat maktab dehh so takda can la nak update hari tuh so di kesempatan ini , saya selaku sahabat beliau mengupdate pada awal supaya saya dapat jadi orang pertama yang wish ! cewahh !
Actually , hang memang terbaik <3 hang ada ciri2 berikut :-

  • Baik
  • Penyayang
  • Comel(-,-)
  • Memahami (penting tuh!)
  • Beriman --'
  • Pendiam :0
Alahaii , nak teqiak nihh :') Tak sangka gila , tak setahun lagi berkawan , dah macam kenal 10 tahun dah . Memang hang cepat masuk ngan aku,aku pun jenis cakap banyak -,- Then,nak ucap berjuta terima kasih kat hang sebab sanggup terima aku as sahabat , (lap ayaq mata jap --') . Concludenya , aku harap kita kawan dan terus berkawan sampailah bila2 pun :')

Nahh , pegang belonnnn banyak2 !


Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday to Iffah ;)
Happy Birthday To You <3
Sayangggg hang sangat2 ;')

No comments:

Post a Comment

Nak berucap ? Silakan :3