Thursday, 29 May 2014

Harloooooooo



Haaa, Assalamualaikum :)
Lamaaaaaaanyaaaaaa Ya Rabbi tak update blog bucuk2 nih en en ? 
Haha, kesian kan kan ?
Btw, Alhamdulillah, done makeup blog tadiii :)))
Rasa macammm blog baru pulak acewah hehe 
Maklumlah dah form three ni nak enjoy sangat pun takleh dah, puhh aku enjoy jugak pa :P
PT3 is chasing me yaw , hatudia !
Taktau menda pa tuh kan ? Kalau dulu PiEmMar, la ni PeeTeeThreee fuhyoo :O
Hopefully, kami nih bukan tester sebarang tester ja tapi kejayaan tu bukan benda main2 
Sekarang ni nak cari duit, kena kerja dulu *atudia*
Nevermind, always pray for me yeah ? Amin :))
Mohon maaf banyak-banyak and thanks for those supports !
 Nanti kalau rajin, aku post lagi naaa ? Hikhik xD
Bye dear readers *krikkrik*
Love you all xx
Uhibukki Fillah <3 





















No comments:

Post a Comment

Nak berucap ? Silakan :3